Părerea președintelui Putin despre PAPĂ

Președintele Putin l-a criticat aspru pe Papa Francis pe motiv că ”împinge o ideologie politică în loc să conducă o biserică” și a avertizat de faptul că liderul Bisericii Catolice ”nu este un om al lui Dumnezeu”. 

Papa Francis își folosește platforma sa pentru a avansa o ideologie politică periculoasă de extremă-stângă asupra oamenilor vulnerabili din jurul lumii, oameni care au încredere în el datorită poziției sale”, a declarat Putin.

Dacă priviți la ceea ce spune Papa, este clar că el nu este un om al lui Dumnezeu. Cel puțin nu Dumnezeul creștinilor. Nici măcar Dumnezeul Bibliei”, a continuat Putin într-o declarație din cadrul Catedralei Navale a Sf. Nicolae din Kronstadt.

El visează la o guvernare mondială și un sistem comunist de represiune. După cum am mai văzut înainte în statele comuniste, acest sistem nu este compatibil cu Creștinătatea”.


Papa a devenit din ce în ce mai obraznic în acest an prin a împinge agenda globală și transmiterea intensă de discursuri de extremă-stângă către mase. Mai devreme în acest an el a a făcut apel la o bancă centrală globală și la o autoritate financiară, iar mai recent el a spus că ”Americanii trebuie să fie conduși de o guvernare mondială pe cât de curând posibil, și aceasta pentru binele ei”.

Ideea Papei Francis că americanii ar duce-o mai bine sub o guvernare mondială nu se oprește aici. Pontiful radical de stânga a mai declarat și faptul că Europa ar trebui să devină o singură țară, sub o singură guvernare.

El a mai fost înregistrat că a susținut politica de a avea un singur copil în stilul Chinei pentru națiunile Occidentale, iar unei congregații din Roma a spus că a avea o relație personală cu Isus este ”periculos și dăunător”.

Citiți mai multe accesând:
https://crestinismtrait.blogspot.ro/2017/08/papa-francis-nu-este-omul-lui-dumnezeu.html?m=1

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Părerea președintelui Putin despre PAPĂ

  1. Politica fara Dumnezeu aduce inevitabil anarhia.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s