Membrii guvernului american studiază Biblia împreună la Casa Albă

O adevărată trezire spirituală se desfăşoară la Casa Alba. Unii din cei mai puternici oameni din America şi din lume se întâlnesc săptămânal să studieze Biblia împreună. Guvernul condus de Donald Trump a fost numit de unii drept cel mai evanghelic cabinet din istorie – o mână de oameni care îl iau pe Dumnezeu şi Cuvântul Său foarte în serios.
Ralph Drollinger, din partea organizaţiei Capitol Ministries, a declarat pentru CBN News: „Aceşti oameni care ne conduc au fost aleşi de Dumnezeu şi puşi într-o poziţie de influenţă pentru societatea şi cultura noastră.”
Drollinger este un fost jucător NBA care şi-a găsit vocaţia după terminarea carierei sportive: a înfiinţat Capitol Ministries cu misiunea de a schimba inimile politicienilor care alcătuiesc puterea legislativă şi executivă a Statelor Unite. Dacă ei vor fi oameni credincioşi atunci acest lucru îi va ajuta să adopte şi legi drepte.
Prin organizaţia sa, Drollinger a pus bazele grupurilor de studiu biblic în 40 de adunări legislative ale statelor ce compun Statele Unite ale Americii. El conduce și studii biblice săptămânale în Senat şi Camera Reprezentanţilor la Washington, şi de asemenea îi îndrumă pe membrii cabinetului Trump în studiul lor săptămânal din Scripturi.
Câteva nume dintre cei care participă cu regularitate la studiu biblic sunt: Tom Price, ministrul Sănătăţii, Rick Perry, ministrul Energiei, Betsy DeVos, ministrul Educaţiei, Sunny Perdue, ministrul Agriculturii, precum şi directorul CIA, Mike Pompeo.
„Este cel mai bun studiu biblic pe care l-am făcut vreodată. Sunt atât de nobili și de studioşi”, a declarat Drollinger.
Un astfel de studiu biblic, în care să fie implicaţi membrii guvernului american, nu a mai avut loc de mai bine de 100 de ani.

Citiți mai mult accesând: https://www.stiricrestine.ro/2017/08/03/membrii-guvernului-american-studiaza-biblia-impreuna-la-casa-alba/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Membrii guvernului american studiază Biblia împreună la Casa Albă

  1. Un început. Un model pentru politruci noștri

Comentariile sunt închise.