Kevin Sorbo, actorul care nu se teme să-și strige credința: Hollywood-ul te desființează dacă îndrăznești să spui că ești creștin. Creștinii sunt demonizați, deși nu ei decapitează copii și aruncă în aer biserici și autobuze pline cu oameni!

Mulți au crescut urmărindu-i pe micul ecran aventurile de erou mitologic, însă puțini știu că acum încearcă să deschidă ochii celor care se tem să vorbească despre valorile creștinismului. Și tocmai pentru că a devenit un apărător al creștinilor, actorul american Kevin Sorbo, cunoscut din serialul de succes „Hercule” a devenit un fel de „ciudat” al Hollywood-ului.

Declarația care i-a atras un val de comentarii acide a fost cea în care a vorbit despre ipocrizia Hollywood-ului , a unei lumi în care, dacă îndrăznești să îți spui in gura mare credința ajungi pe lista neagră a boșilor din Cetatea Filmului. „Da, sigur, cred că dacă spui la Hollywood că ești conservator și creștin, vei fi atacat. Pentru mine este foarte ciudat că presa de acolo protejează ceea cei ei protejează sau ignoră  lucuri pe care ei le ignoră, dar, în schimb, aleargă după povești precum încălzirea globală. Ca și cum asta ar fi mai important decât ce se întâmplă acum în lume, inclusiv cu acești teroriști”.

Actorul spune că nu are nicio problemă cu cei care au o altă religie decât el sau împărtășesc alte valori decât ale sale, dar nici nu poate să tacă atunci când vede că există un soi de ură la adresa creștinilor.

„Hollywood-ul mi-a făcut rău pentru că am vorbit despre credința mea. Am jucat în serialul Hercule timp de 7 ani și a fost unul dintre cele mai vizionate seriale. Dar, din momentul în care am spus cu voce tare că sunt creștin și conservator, nu am mai primit niciun rol”, a povestit actorul american. Deși, spune el, tot mai mulți oameni au curajul să spună că sunt creștini, la Hollywood, acesta rămâne un subiect tabu și mulți se tem să recunoască asta. 

Hollywood-ul nu îmi datorează nimic, spune Kevin Sorbo. Actorul susține însă că în Cetatea Filmului se vorbește în gura mare despre toleranță, însă această industrie nu are pic de toleranță. „Ei vorbesc despre libertatea cuvântului, dar numai pentru ceea ce le convine și numai pentru ce corspunde punctelor lor de vedere”, spune Kevin Sorbo.

Tot într-un interviu, actorul care l-a întruchipat pe Hercule a afirmat că Hollywood-ul are o anumită teamă și ostilitate în a face filme despre creștinism sau cu diverse subiecte pro creștinism, chiar dacă, de cele mai multe ori, s-a dovedit că acestea sunt pe placul publicului și sunt profitabile pentru marile companii producătoare. 

Din nou, actorul american și-a atras un val de comentarii negative pentru că a îndrăznit să spună că un film precum „Noe”, regizat de Darren Aronofsky, ateu, a fost făcut cu sute de milioane de dolari, însă rezultatul, spune el, aduce mai mult cu un joc pe calculator decât o producție care redă o temă biblică. 

Citiți mai multe accesând 

Sursa: http://m.activenews.ro/externe/Kevin-Sorbo-actorul-care-nu-se-teme-sa-si-strige-credinta-Hollywood-ul-te-desfiinteaza-daca-indraznesti-sa-spui-ca-esti-crestin.-Crestinii-sunt-demonizati-desi-nu-ei-decapiteaza-copii-si-arunca-in-aer-biserici-si-autobuze-pline-cu-oameni-142508

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Kevin Sorbo, actorul care nu se teme să-și strige credința: Hollywood-ul te desființează dacă îndrăznești să spui că ești creștin. Creștinii sunt demonizați, deși nu ei decapitează copii și aruncă în aer biserici și autobuze pline cu oameni!

Comentariile sunt închise.